Ропство & Слобода

Време је нови друштвњени систем који одудара од свачања која имамо данас.
Дан данас се ништа не догађа случајно.
Да, за један другачији живот. Али, то не зависи од других, већ само од Вас и мене, јер у овом нема учитеља, нема ученика, нема вође, нема гуруа, нема господара, нема спасиоца. Ви сте учитељ и ученик, Ви сте господар и вођа, Ви сте гуру и спасиоц. Ви сте све као и ја.
Учити, сватити, разумети значи променити се.
Никада не мојте сумњати да малена група преданих и одлучних грађана може променити свет, на такав се начин свет досада једино и мењао.

Кад је ваше име написано на Вашем документу са великим првим словима вашег имена и презимена, то представља “CAPITUS DIMINUTION MINIM”. Што се догађа када се мењају породични односи човека. «То је минимални губитак права».
Када је Ваше презиме представљено свим великим словима, то представља “CAPITUS DIMINUTIO MEDIA” што се догађа кад човек изгуби своје право држављанства али не и право на слободу. То значи да можете бити новчано кажњени али не и поробљени или затворени.
Али ка је Ваше цело име на документу написано великим словима то представља “CAPITUS DIMINUTIO MAXIMA” што значи да се стање тог човека миења из слободе у ропство. Сва права држављанства и породице су предана. То значи да можете бити новчано кажњени, затворени и поробљени у било ком износу, и било ком трајању, на милости предлога државе. Али важно је приметити да ако се легално не вежете за те документе где се одричете својих права и да не представљате «КОРПОРАЦИЈУ», не моратзе ићи ни на какав суд.
На овој Плавој планети постоје две врсте закона, један се зове «ЦИВИЛНИ Закон», што је закон о земљишту, док други закон се зове «АДМИРАЛИТЕТ», што је закон о водама. Овај закон под именом «ПОМОРСКИ АДМИРАЛИТЕТ» је «БАНКАРСКИ Закон».
Према томе, «корпорација» и «влад» и «људи» који хоће да Вас контролирају, они направе «другог Вас» и тај «други Ви» кога контролирају, кога су створили, они се пише свим великим словима.
Сваки пут кад добијете рачун, судску тужбу, казну, карту, кад Вам пошаљу рачун из водовода, електричну енергију, телефон …., проверите?
На Вашој возачкој дозволи, здраственој књижици, личној карти, пасошу, катици осигурања . . . .
Све што има везе са бизнисом, Ваше име ће се увек појављивати написано великим словима јер само сва велика слова имају везе са банкама и владама.
Морате те се пробудити и сагледати у потпуности како ови «окови» стварно се намећу и функционишу ускрачујући и отимајући Вам сва Ваша апсолутна природна права природне животне особе.
Јер једном кад све то сагледате, сватите и разумете као Србин не морате одговарати британској комерцијалној дрскости и окрутности названој «СУДОВИ». Не морате ићи на «Судове»- идите на «Суд» само кад пристанете да идете на «Суд». Када Вам пошаљу позив за «суђење» , нешто су Вам послали, Ви погледајте у то и кажите: «Хеј, ДРАГАН», то нисам ја, ово је све написано великим словима!.
Великим словима се пишу називи « КОРПОРАЦИЈА «
Они који су оптужени од стране тих «судова поморских адмиралитета» најчешће не разумеју да су «добровољно» кажњени или затворени.
Кад Вас «судови» прозове и пита да ли је то Ваше име, они који кажу « да « , вербално пристају да представљају «уметну особу» коју то име предстаља.
Ваше апсолутно право као природну особу су право на живот, сигурност и имање и све то је веома важно.
Запамтите да никад не можете бити лишени свих ових једноставних права осим ако их се Ви добровољно не одрекнете.
Све ово је потребно размети и сватити да Ваша права ако желите да Вас она штите.
Позз. ДРАГАНешковић

Advertisements
Овај унос је објављен под Uncategorized. Забележите сталну везу.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s