Председник СНП Наши Иван Ивановић: Звиждањем се боримо против издаје

Председник СНП Наши Иван Ивановић: Звиждањем се боримо против издаје.

Господине Ивановићу, звиждањем ништа нећете постићи осим што садшњу енергију ће те отупити и једним добрим дело окрнити.
Господине Ивановићу постоји начин да кроз удружење које већ имате, организујете се да искористите свачије и Ваше право, са системом
„ПРАВО ОТВОРЕНИХ ВРАТА“.
Шта то значи, па ако имате неког правника у Вашој организацији посавејтуте се шта су, шта значе и како се користи систем „ОТВОРЕНИХ ВРАТА“ на сва три нивоа „ЗАКОНОДАВНЕ ВЛАСТИ СРБИЈЕ“.
На општини на којој ви живите и имате пријаву боравка Ви гао грађанин Србије имате право да преко систем „ОТВОРЕНИХ ВРАТА“ одете код секретара скупштине општине на којој живите да тражите састанак са Вашим делегатима, заступником који су у и део скупштине општине Ваше општине.  Такав систем се осликава и на ниво града у ком живите а исто тако „ОТВОРЕНА ВРАТА“ постоје и  на нивоу скупштине републике Србије.
Кроз ова три система „Законодавне власти Србије“  Ви као и сви Срби са кососва миожете да директно утичете на оно све зашта се ви до сада узалудно борите.
Делегати, Вашег интереса и нашег општег интереса морају да Вас приме, саслушају и у року од месец дана да Вам повратно положе рачун шта су од тога постигли и да ли су имали икаквих проблемчића и који су то по имену и презимену гушили,  завлачили, оспоравали и слично.
Појента је да кад искорачујете на тражење контакта са Вашим делегатима у наведеним „СКУПШТИНАМА“ у секретеријату сва ова три нивоа као и у живом разговору са Вашим делегатима, тј. представницима морате уз себе имати и новинаре, и то оне самосталене и жестоке борце за истину. Исто тако и у свим тим контактима обавезно диктафоном или видео камером које данас имају сви мобилни телефони, све то снимати. Ако неко од њих захтева да се све то не снима, слободно им одговорите да по Уставу Србије  „имате право на свог записничара“ и скрените му пажњу да то сад није мобилни телефон већ „Записничар“, и ако га интересује и има потребу да ће те му најкасније за 24 сата послати снимак на ЦД диску. Са магнгупима морате бити мангуп.
Како сеју тако и морају  да пожњеју.
Овакав начи Ваше акције даће резулта а своју енергију и енергију Вашег удружења сачуваће те за нешто радикалније.
За било какво питање или било шта друго, слободно и без икаквих кочница можете ми се обратити радо ћу Вам изаћи у сусрет  да више не лутате у траженју Ваших права  које су Вам оспорене у целости.
Поздрав из Сунчаног Београда, ДРАГАНешковић
e-mail..: DRAGANeskovicGmail.com

Advertisements
Овај унос је објављен под Uncategorized. Забележите сталну везу.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s